Stout-hearted Maine Coons

Click here to edit subtitle

Males  Urokset

GIC Sarajen Star  MCO d0322   s.12.8.2013


Luca oli unelmamme jo vuosien ajan ja vihdoinkin saimme tämän jenkkipojan luoksemme. Luca on täyttänyt kaikki odotuksemme ja enemmänkin. Lucasta on jäänyt muutama tyttö kasvatukseeni ja mielenkiinnolla seuraamme heidän kehittymistä.


Lucan sydän ja munuaiset on ultrattu normaaliksi 19.8.2014 kardiologin toimesta, FeLV ja FIV negatiivinen, veriryhmä A, dermatofyytit negatiiviset, HCM1 dna N/N, lonkat Excellent, SMA N/N ja PK Deficiency N/N.GIC Zachary Tiili  MCO d0922   s.14.9.2016

Kiitos Renata tästä komeasta ja hienoluonteisesta coonipojasta, jonka saimme Puolasta luoksemme. Thank you Renata for this handsome male!

Santtu on vilkas nuori uros, jolla on ollut muutama pentue. Santun luonne on sosiaalinen ja avoin. Hänellä on super ihana laatuinen turkki, jota hän myös periyttää.


Santun sydän ja munuaiset on ultrattu normaaliksi 13.7.2017 kardiologin toimesta, FeLV ja FIV negatiivinen, veriryhmä A, dermatofyytit negatiiviset, HCM1 dna N/N, SMA N/N ja PK Deficiency N/N.


IC Stout-hearted Benedictus

Kuvassa on 7kk ikäinen Masi. Hän on Santun ja Maikin poika. Masi on hyvin kookas ja upea luonteinen nuori pojan koltiainen. Tulevaisuudelle on suunniteltu yksi pentue Masille, josta toivotaan tulevan jatkoa tähän linjaan.


Masi on luonteeltaan melko vilkas ja hyvin sosiaalinen. Näyttelyissä hän viihtyy myös hyvin.

Ruokahalu on Masilla valtava ja kyllä hän kuluttaakin touhutessaan.


Masin sydän ja munuaiset on ultrattu normaaliksi 4.10.2018 kardiologin toimesta, FeLV ja FIV negatiivinen, veriryhmä A, HCM1 dna N/N, HD Grade 1 ja dermatofyytit 17.2.2018 negatiivinen.