Stout-hearted Maine Coons

Click here to edit subtitle

Males  Urokset


SC Zachary Tiili  MCO d0922   s.14.9.2016

Kiitos Renata tästä komeasta ja hienoluonteisesta coonipojasta, jonka saimme Puolasta luoksemme. Thank you Renata for this handsome male!

Santtu on vilkas nuori uros, jolla on ollut muutama pentue. Santun luonne on sosiaalinen ja avoin. Hänellä on super ihana laatuinen turkki, jota hän myös periyttää.


Santun sydän ja munuaiset on ultrattu normaaliksi 13.7.2017 kardiologin toimesta, FeLV ja FIV negatiivinen, veriryhmä A, dermatofyytit negatiiviset, HCM1 dna N/N, SMA N/N ja PK Deficiency N/N.


*** Ery-Syd ry:n 2. paras aikuinen vuonna 2018 kategoriassa 2 ***


Young Males   Nuoret Herrat

Wapi  s. 12.11.2018


Waltti on mustasavu/valkea poikapentu.
Waltilla avoin ja sosiaalinen luonne. Paras paikka löytyy aina sylistä ja silityksiä ei voi koskaan saada tarpeeksi. Waltti on kaikkien kaveri. 

Waltti on testattu vasta HCM N/N, SMA N/N, PK def. N/N, veriryhmä A. Loput jalostustestit tehdään, kun hän on riittävän vanha niihin.
LV*BBMC Nitro JW  s.12.11.2018

Komea Nitro muutti meille Latviasta. Hän on ihana luonteinen nuori poika ja juttelee paljon. Tämän mahtavan luonteen lisäksi Nitro on erittäin komea ja melko vilkas. Nitron kanssa käymme näyttelyissä ja tulevaisuudessa toivomme hänestä kehittyvät jalostusuros kissalaamme. 

HCM N/N, SMA N/N, PK def. N/N, veriryhmä A. Loput jalostustestit tehdään, kun hän on riittävän vanha niihin.