Stout-hearted Maine Coons

Click here to edit subtitle

Males  Urokset

IC Velvet Goldmine Estate Pearls  MCO n22  s.30.07.2015


Vallu muutti meille kauan tuntemani ystäväni kissalasta. Olin nähnyt Vallun äidin usein näyttelyissä ja aina ihaillut häntä. Kun sain mahdollisuuden hankkia tämän upean naaraan pojan mielenkiintoisesta yhdistelmästä, päätöstä ei tarvinnut edes miettiä. Vallun tytär Nyyti, tulee jatkamaan tätä linjaa kasvatuksessani. 

Kiitos Tatiana ja Uliana, kun sain upean Vallun kasvatukseeni.


Vallun sydän ja munuaiset on ultrattu normaaliksi 11.7.2016 kardiologin toimesta, FeLV ja FIV negatiivinen, veriryhmä A, HD lonkat Good, SMA N/N, HCM1 dna N/N, PK Deficiency N/K.


Pedigree

 GIC Sarajen Star  MCO d0322   s.12.8.2013


Luca oli unelmamme jo vuosien ajan ja vihdoinkin saimme tämän jenkkipojan luoksemme. Luca on täyttänyt kaikki odotuksemme ja enemmänkin. Lucasta on jäänyt muutama tyttö kasvatukseeni ja mielenkiinnolla seuraamme heidän kehittymistä.


Lucan sydän ja munuaiset on ultrattu normaaliksi 19.8.2014 kardiologin toimesta, FeLV ja FIV negatiivinen, veriryhmä A, dermatofyytit negatiiviset, HCM1 dna N/N, lonkat Excellent, SMA N/N ja PK Deficiency N/N.IC Zachary Tiili  MCO d0922   s.14.9.2016

Kiitos Renata tästä komeasta ja hienoluonteisesta coonipojasta, jonka saimme Puolasta luoksemme. Thank you Renata for this handsome male!

Santtu on vilkas nuori uros, jolla on ollut muutama pentue. Santun luonne on sosiaalinen ja avoin. Hänellä on super ihana laatuinen turkki, jota hän myös periyttää.


Santun sydän ja munuaiset on ultrattu normaaliksi 13.7.2017 kardiologin toimesta, FeLV ja FIV negatiivinen, veriryhmä A, dermatofyytit negatiiviset, HCM1 dna N/N, SMA N/N ja PK Deficiency N/N.


IC Red Line's Zorba  MCO n0922   s.30.6.2017

Tomppa on muuttanut Suomeen Tanskasta. Hän asustelee ystäviemme Heidin&Timon kissalassa ja meillä on yhteisomistus tähän hurmaavaan Herraan. Tomppa on kookas, erittäin vahva rakenteinen ja lihaksikas pojan alku. Odottavin mielin seuraamme Tompan kehitystä. 


Tompalle tähän mennessä tehdyt jalostustutkimukset: FeLV ja FIV negatiivinen, veriryhmä A, HCM1 dna N/N, SMA N/N ja PK Deficiency N/N. Loput testit tehdään heinäkuussa 2018.


Stout-hearted Benedictus

Kuvassa on 7kk ikäinen Masi. Hän on Santun ja Maikin poika. Masi on hyvin kookas ja upea luonteinen nuori pojan koltiainen. Tulevaisuudelle on suunniteltu yksi pentue Masille, josta toivotaan tulevan jatkoa tähän linjaan. Sitä ennen tehdään tarvittavat jalostustestit.


Masi on luonteeltaan melko vilkas ja hyvin sosiaalinen. Näyttelyissä hän viihtyy myös hyvin.

Ruokahalu on Masilla valtava ja kyllä hän kuluttaakin touhutessaan.