Stout-hearted Maine Coons

Click here to edit subtitle

Grace

Photo Pauli Araneva


FI*Stout-hearted Nepeta Argento

Photo Mika

Tällä sivulla esittelemme sijoituskodeissa asuvat neitoset.


CH FI*Stout-hearted Glorious Grace  s.14.11.2018


Kissalamme 3:tta sukupolvea edustaa kookas ja upea neitonen, sinikilppari/ valkea Grace. Grace on Tirpan tytär ja asustaa sijoitettuna Mirkan perheessä. Grace on terävä tyttö ja vilkas luonteeltaan. Vauhtia ei puutu tämän neitosen touhuista. 
Grace on T-pentueen äiti.

S
ydän ja munuaiset on ultrattu normaaliksi 5.12.2019 kardiologin toimesta, FeLV ja FIV negatiivinen, veriryhmä A, HD Normal/Normal, HCM1 dna N/N.


Inb. 13,1%

Sukutaulu


FI*Stout-hearted Flora  s.14.4.2018

Kaunis kilpikonnatabby/valkea Flora-neiti on Nyytin ensimmäisestä pentueesta ja asustaa äitinsä kanssa Outin perheessä Lahdessa, seuranaan kaksi muutakin kissakaveria. Flora on kova juttelemaan ja supersosiaalisena  ja uteliaana yksilönä haluaa olla mukana aina ja kaikessa. Nyyti ja Flora yhdessä muodostavat melkoisen kekseliään parivaljakon, joka osaa ottaa huomionsa silloin kun tarve vaatii. Molemmat ovat kovia tyttöjä kuljettelemaan tavaroita ja leikkimään hiirulaisilla. Flora tykkää olla sylissä hellittävänä ja nukkuu mielellään ihan kyljessä kiinni.

S
ydän ja munuaiset on ultrattu normaaliksi 5.12.2019 kardiologin toimesta, FeLV ja FIV negatiivinen, veriryhmä A, HD L1/R2, HCM1 dna N/N.Inb. 15,9%

Sukutaulu
FI*Stout-hearted Jewel of Jaipur s.19.2.2019

Lumo on Ilonan ja Sulon tytär. Sulon ainoasta pentueesta jäi tämä kaunis neitonen jalostukseen. Lumo tulee jatkamaan Ilonan linjaa, Ilonan siirryttyä eläkkeelle. Lumon palvelijoina ovat Sari ja Raine, joilla onkin perheenjäseninä entuudestaan kaksi kissalamme kasvattia. 

Sydän ja munuaiset on ultrattu normaaliksi 27.2.2020 kardiologin toimesta, veriryhmä A, HCM1 dna N/N.


Inb. 12,5%

Sukutaulu


FI*Stout-hearted Nepeta Argento  s.14.5.2020


Erityisen kaunis Miglia saapui Etelä-Pohjanmaalle aurinkoisena elokuun päivänä vuonna 2020, kun lakeuksien pellot olivat vielä puimatta ja vesi oli lämmintä. Elementtinä vesi on Miglulle tärkeä monessakin muodossa. Lumiset hanget metsässä ja lämpimässä saunassa lauantai iltana pellavaisen turkin hoitaminen rauhoittaa Prinsessa Nepetan uteliaan ja leikkisän sydämen. Hopeisen turkin alta löytyvä kultainen sydän alkaa sykkiä erilaisten pallopelien äärellä.

Loppujen lopuksi kuninkaallinen Nepe on hulvaton ja älykäs twisted sister kymmenvuotiaalle koira veljelleen vaan ei kierolla tavalla vaan suloisella ja huumorintajuisella boogiella 💜

Lisää kuvia löytyy instagramista miglias.mainecoon

Jussi

                   Photo Joni Hakola

FI*Stout-hearted
Overture for Norma Jean  s.25.5.2020
FI*Stout-hearted Lovely Lollipop  s.14.10.2019


Lollipop alias Lollero saapui meidän perhettä ilahduttamaan Lammille helmikuussa 2020. Tämä kaunokainen tietää kyllä arvonsa. Leikkisä nuori neiti. Kovasti hoitaa perheen toisia kissoja. Rapinapallot ovat leluista mieluisimmat, niitä työnnetään joka koloon ja sen jälkeen hyökkäillään ja saalistetaan palloja. Näyttelyssä Lollero pärjäsi hienosti ja saikin tuomarilta kehuja myös hyvästä luonteestaan. Valloittava ja suuri persoona. Tästä se maine coon hulluus sitten lähti...

Mari


FI*Stout-hearted Nigella Colorata  s.14.5.2020

Nigella alias Neppis/Nepeteus/Nella, rakkaalla lapsella on monta nimeä. Tämä kaunis neiti saapui Lammille elokuussa 2020. Kotona myöskin puuhka-häntänä tunnettu neitokainen on leikkisä ja vilkas persoona. Lempi puuhaa on metsästää asuinkaveri Lolleron piilottamia rapinapalloja. Tämä neitokainen rakastaa läheisyyttä ja nukkuukin vieressä lähes joka yö.

Mari

FI*Stout-hearted Pippi Longstocking  s. 27.5.2020


Peppi on Alisan ja Santun tytär ja jäi sijoitettuna äitinsä helmoihin asumaan Lahteen.

Ehtiväinen, vilkas ja utelias neitonen on kaikessa mukana mihin perheen ihmisjäsenet ikinä ryhtyvätkään. Peppi on huisin ihanan luonteen omaava silkkiturkki. Äitinsä ja kolmannen kissajäsenen kanssa saavat matot toisinaan komeasti kyytiä, kun riehakkaimmat iltaravit starttaavat. Sylit on paras paikka maailmassa. Leikkiminen on parasta tekemistä maailmassa.


Elina