Stout-hearted Maine Coons

Click here to edit subtitle

Grace

Photo Pauli AranevaMiglia

Tällä sivulla esittelemme sijoituskodeissa asuvat neitoset.


CH Stout-hearted Glorious Grace  s.14.11.2018


Kissalamme 3:tta sukupolvea edustaa kookas ja upea neitonen, sinikilppari/ valkea Grace. Grace on Tirpan tytär ja asustaa sijoitettuna Mirkan perheessä. Grace on terävä tyttö ja vilkas luonteeltaan. Vauhtia ei puutu tämän neitosen touhuista. 

S
ydän ja munuaiset on ultrattu normaaliksi 5.12.2019 kardiologin toimesta, FeLV ja FIV negatiivinen, veriryhmä A, HD Normal/Normal, HCM1 dna N/N.


Inb. 13,1%

Sukutaulu


Stout-hearted Flora  s.14.4.2018

Kaunis kilpikonnatabby/valkea Flora-neiti on Nyytin ensimmäisestä pentueesta ja asustaa äitinsä kanssa Outin perheessä Lahdessa, seuranaan kaksi muutakin kissakaveria. Flora on kova juttelemaan ja supersosiaalisena  ja uteliaana yksilönä haluaa olla mukana aina ja kaikessa. Nyyti ja Flora yhdessä muodostavat melkoisen kekseliään parivaljakon, joka osaa ottaa huomionsa silloin kun tarve vaatii. Molemmat ovat kovia tyttöjä kuljettelemaan tavaroita ja leikkimään hiirulaisilla. Flora tykkää olla sylissä hellittävänä ja nukkuu mielellään ihan kyljessä kiinni.

S
ydän ja munuaiset on ultrattu normaaliksi 5.12.2019 kardiologin toimesta, FeLV ja FIV negatiivinen, veriryhmä A, HD L1/R2, HCM1 dna N/N.Inb. 15,9%

Sukutaulu

CH Stout-hearted Her Royal Highness Meghan  s.19.12.2018

Minni muutti Kotkan vatukkoon luodakseen uraa personal trainerinä, Ja hyvin tyttö on työnkuvaansa toteuttanut. Iso valkoinen liha on saanut liikettä niveliinsä ja kolme "lihapullaakin" on huomannut omistavansa neljä liikkuvaa käpälää. Minni on hurmaava kehruukone ja kaikkien kaveri.

- Niina ja Jukka- 


Sydän ja munuaiset on ultrattu normaaliksi 5.12.2019 kardiologin toimesta, FeLV ja FIV negatiivinen, veriryhmä A, HCM1 dna N/N.
HD tutkitaan myöhemmin.
Inb. 13,1%

Sukutaulu
Stout-hearted Jewel of Jaipur s.19.2.2019

Lumo on Ilonan ja Sulon tytär. Sulon ainoasta pentueesta jäi tämä kaunis neitonen jalostukseen. Lumo tulee jatkamaan Ilonan linjaa Ilonan siirryttyä eläkkeelle. Lumon palvelijoina ovat Sari ja Raine, joilla onkin perheenjäseninä entuudestaan kaksi kissalamme kasvattia. 

Sydän ja munuaiset on ultrattu normaaliksi 27.2.2020 kardiologin toimesta, veriryhmä A, HCM1 dna N/N.


Inb. 12,5%

Sukutaulu


Stout-hearted Just a Daydream  s.19.2.2019

Sinikilppari harlekiini Alisa asustaa sijoituksessa Lahdessa Elinan perheen silmäteränä. Tavattoman kiltti luonne ja kaikessa aina mukana-meininki markkinoi tiensä jokaiseen sydämeen ja on saanut vanhemman kotikissakaverinsa myös aivan uusiin aktiivisuustempauksiin mukaan. Alisa tuo päivään mm. veikeitä aamuherätyksiä tönimällä tassuillaan juuri ennen herätyskelloa, helliä puraisuja rakkaudenodotuksina, märkiä leluhiiriä vesiastiassa ja lämpimän Tervetuloa-vastaanoton ovella töistä tullessa. Huikea persoona!

Sydän ja munuaiset on ultrattu normaaliksi 27.2.2020 kardiologin toimesta, veriryhmä A, HCM1 dna N/N.Inb. 12,5%


Sukutaulu