Stout-hearted Maine Coons

Click here to edit subtitle

Tällä sivulla me esittelemme ihanat nuoret, jotka asuvat ystäviemme perheenjäseninä sijoitettuna.

Grace

Photo Pauli Araneva

Stout-hearted Glorious Grace  s.14.11.2018


Kissalamme 3:tta sukupolvea edustaa kookas ja upea neitonen, sinikilppari/ valkea Grace. Grace on Tirpan tytär ja asustaa sijoitettuna Mirkan perheessä. Grace on terävä tyttö ja vilkas luonteeltaan. Vauhtia ei puutu tämän neitosen touhuista. 

Inb. 13,1%

SukutauluStout-hearted Flora  s.14.4.2018


Neljättä sukupolvea kissalastamme edustaa kaunis kilpikonnatabby/ valkea Flora neiti. Hän asustaa sijoitettuna Lahdessa Outin perheessä. Flora viettää paljon aikaa äitilapsi kerhossa nauttien ihanan äitinsä Nyytin kekseliäästä seurasta. Flora on hyvä oppimaan Nyytin erikoiset temput. Hauskoja tapahtumia riittää tämän parivaljakon touhuissa.

Inb. 15,9%

Sukutaulu

Stout-hearted Her Royal Highness Meghan  s.19.12.2018

Minni muutti Kotkan vatukkoon luodakseen uraa personal trainerinä, Ja hyvin tyttö on työnkuvaansa toteuttanut. Iso valkoinen liha on saanut liikettä niveliinsä ja kolme "lihapullaakin" on huomannut omistavansa neljä liikkuvaa käpälää. Minni on hurmaava kehruukone ja kaikkien kaveri.

- Niina ja Jukka- 


Inb. 13,1%

Sukutaulu
Stout-hearted Incredible Ida  s.20.12.2018


Iita on sijoitettuna Leenan perheeseen Helsinkiin. Iita on aktiivinen nuori neiti, jonka lempinimi Rymy-Iita kertoo paljon hänen hauskasta luonteestaan.
Iita jatkaa uniikkia Lolan ja Masin linjaa.

Inb. 13,7%

Sukutaulu
Stout-hearted Jewel of Jaipur s.19.2.2019

Lumo on Ilonan ja Sulon tytär. Sulon ainoasta pentueesta jäi tämä kaunis neitonen jalostukseen. Lumo tulee jatkamaan Ilonan linjaa Ilonan siirryttyä eläkkeelle. Lumon palvelijoina ovat Sari ja Raine, joilla onkin perheenjäseninä entuudestaan kaksi kissalamme kasvattia. 

Inb. 12,5%

Sukutaulu


Stout-hearted Just a Daydream  s.19.2.2019

Sinikilpparii harlekiini Alisa asuu sijoituksessa Lahdessa Elinan perheen silmäteränä. Tavattoman kiltti luonne ja kaikessa aina mukana-meininki markkinoi tiensä jokaiseen sydämeen ja on saanut vanhemman kotikissakaverinsa myös aivan uusiin aktiivisuustempauksiin mukaan. Alisa tuo päivään mm. veikeitä aamuherätyksiä tönimällä tassuillaan juuri ennen herätyskelloa, helliä puraisuja rakkaudenodotuksina, märkiä leluhiiriä vesiastiassa ja lämpimän tervetuloa-vastaanoton ovella töistä tullessa. Huikea persoona!

Inb. 12,5%

Sukutaulu